Yoga för sin egen skull

Dagens inlägg kommer att handla om ett företag dit jag går för att vara med på yoga i Klippan. Det här kände jag att jag skulle skriva ett inlägg om. Det är fyra månader sedan som min jobbarkompis tyckte att vi två skulle börja på yoga. Jag hade ingen lust först, för jag är rätt så bekväm och vill helst bara hem direkt efter jobbet. Jag vet att det är dumt att isolera sig, men man är som man är när man inte blev som man skulle. Hur som helst, jag gjorde ett undantag och tänkte att jag skulle gå med, inte för min egen skull, utan för att inte göra min kollega besviken. Jag kände redan första gången hur bra det var med denna yoga i Klippan. Det blev en så bra upplevelse och andra gången jag gick dit gjorde jag det för min egen skull, och alltsedan dess har det här blivit ett nytt inslag i mitt liv som jag absolut inte vill vara utan. Det fina är att jag som ständigt kände mig trött och inte hade någon energi till att göra saker mer än att glo på teven nu har fått massor av energi och en helt annan livsglädje, så den här yogan betyder jättemycket för mig. Jag hoppas därför kunna få inspirera er läsare så att även ni skulle få uppleva hur bra det är med denna yoga i Klippan, Företaget som vi går till heter Eva Kalderon AB, och de har kurser på alla nivåer. Gör något bra för er själva och börja på yoga i Klippan!