Fotvård för dig i Lerum och Gråbo

Hej och varmt välkomna till bloggen den här onsdagen i mars! Idag är det mitt i veckan, hoppas ni haft en bra vecka. Jag jobbar på ett äldreboende på natten och det är ett stressigt jobb, jag är kopplad mellan våningsplanen och går och står mycket varje arbetspass. När man jobbar så här är det lätt hänt att få problem med fötterna. Jag har fått ont i fötterna av detta jobb, nu har i alla fall jag hittat till ett företag inom fotvård i Lerum och Gråbo som heter Renèe`s Fotvård. På grund av att jag tycker att den här fotvården hjälper mig så otroligt bra så vill jag skriva ett inlägg om detta. Kan jag hjälpa en enda person till att få lite mindre ont i fötterna så är det ju jättebra. Det finns säkert en och annan läsare som vill få fotvård i Lerum med omnejd, jag tycker i så fall att ni ska boka tid till Renèe`s Fotvård. Det var en jobbarkompis till mig som berättade om det här företaget och hur hjälpt hon blivit av att gå dit. Det lät som ett företag även för mig. Tack vare att min jobbarkompis varit där och var så nöjd så bestämde även jag för att gå dit och jag blev lika nöjd och belåten som min jobbarkompis. Det finns lite olika inriktningar på fotvården att välja på för det beror sig ju lite på vad det är för problem det handlar om. En sak är i alla fall helt säker, att alla som har problem med fötterna oavsett vad det är för problem det handlar om kan få hjälp genom att gå på denna fotvård i Lerum och Gråbo.