Nu har renoveringen kommit i gång

God eftermiddag och välkomna på en liten visit här på bloggen. Det är mycket som händer i mitt och min kära frus liv just nu för vi håller på att renovera huset. En del gör vi själva och annat anlitar vi hjälp för. I mitt inlägg här idag hade jag tänkt att jag i all korthet skulle ta och skriva några rader om ett företag som heter S.Sköld Byggentreprenad för anledningen är att det är ett förertag som utför diverse slags renoveringsarbeten i Kävlinge med omnejd och det är det här företaget som håller på och hjälper oss med huset. 

Under ett par veckors tid har jag skrivit lite om det här med renoveringen och det är en hel del läsare som har skrivit till mig och ville få veta lite mer om vilket företag det är som hjälper oss med renoveringen. Jag kom på att det var bättre att skriva ett inlägg istället för att skriva svar personligen till var och en av er, det hade jag knappt haft tid till men det innebär på inget vis att jag inte skulle bry mig om mina läsare, nu får ni ju förhoppningsvis svar på era frågor när ni läser det här inlägget. När det gäller renoveringsarbeten i Kävlinge med omnejd så är det som ovan nämnts S.Sköld Byggentreprenad som jag och min fru har valt att vända oss till. Det är ingen slump att vi valde just det här företaget. Vi känner ett par personer här på bygden som även dem har anlitat det här företaget och fått god hjälp med sina renoveringsarbeten här i Kävlinge, de rekommenderade oss detta företag och jag skickar denna rekommendation vidare till er, mina kära läsare.