Min hud mår inte bra av vintern

God eftermiddag, god eftermiddag alla kära vänner som jag har fått genom den här bloggen. Nu så här i mitten av mars kände jag att det var dags för en ansiktsbehandling eftersom min hud mår inte alls bra av den här årstiden. Jag bestämde mig för att skriva ett inlägg idag om företaget Shonam Ansiktsvård för det var dit jag gick för att få gjort den här ansiktsbehandlingen. Det här är ett företag som jag vill tipsa er som vill göra en ansiktsbehandling i Kista om, eftersom det är ett företag som finns just i Kista. 

Det är inte bara det att det ligger bra till för oss som bor eller av någon annan orsak, jobb till exempel, befinner sig i Kista med omnejd, det är ett riktigt begåvat företag inom det här området. Jag är helt imponerad över vilken bra ansiktsbehandling jag har fått just där. Ni ska ändå veta att jag brukar unna mig en ansiktsbehandling ibland och har genom åren gjort ansiktsbehandlingar på olika salonger men aldrig blivit lika nöjd som efter att jag har varit på Shonam Ansiktsvård. Att bo i Sverige med de här långa vintrarna gör att det finns många som får problem med hyn och då kan vara bra att göra en ansiktsbehandling i Kista till exempel. Sedan är vi ju alla olika förstås men vänder man sig till Shonam Ansiktsvård för att göra en ansiktsbehandling här i Kista så får man en behandling som anpassas utifrån ens egna behov och önskemål. Det var inget med än det här jag hade på hjärtat just nu men jag hoppas att det här inlägget kan vara till någon slags hjälp för er!